文献
J-GLOBAL ID:201702272522450930
整理番号:17A0995308
配合モデル媒質に関する速度論的研究によるローゼル抽出物中のアントシアニン分解の反応機構の探索【Powered by NICT】
Exploration of reaction mechanisms of anthocyanin degradation in a roselle extract through kinetic studies on formulated model media
著者 (7件):
Sinela Andre Mundombe
(Instituto Superior de Tecnologia Agro-alimentar de Malanje (ISTAM), EN 230 km 2, Malanje, Angola)
,
Mertz Christian
(CIRAD, UMR95 QualiSud, 73 av. J.F Breton, TA B-95/16, F-34398 Montpellier cedex 5, France)
,
Achir Nawel
(Montpellier SupAgro, UMR95 QualiSud, 1101 av. Agropolis, B.P. 5098, F-34093 Montpellier cedex 5, France)
,
Rawat Nadirah
(CIRAD, UMR95 QualiSud, 73 av. J.F Breton, TA B-95/16, F-34398 Montpellier cedex 5, France)
,
Vidot Kevin
(CIRAD, UMR95 QualiSud, 73 av. J.F Breton, TA B-95/16, F-34398 Montpellier cedex 5, France)
,
Fulcrand Helene
(INRA, UMR1083 SPO, 2 place Viala, F-34060 Montpellier, France)
,
Dornier Manuel
(Montpellier SupAgro, UMR95 QualiSud, 1101 av. Agropolis, B.P. 5098, F-34093 Montpellier cedex 5, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
235
ページ:
67-75
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)