文献
J-GLOBAL ID:201702272909727025
整理番号:17A0372967
単一サーブビールにおけるコーヒー抽出に及ぼすカプセルパラメータの影響【Powered by NICT】
Effects of capsule parameters on coffee extraction in single-serve brewer
著者 (4件):
Wang Xiuju
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, On N1G 2W1, Canada)
,
William Joshua
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, On N1G 2W1, Canada)
,
Fu Yucheng
(Mother Parkers Tea & Coffee Inc., 2531 Stanfield Road, Mississauga, On L4Y 1S4, Canada)
,
Lim Loong-Tak
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, On N1G 2W1, Canada)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
797-805
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)