文献
J-GLOBAL ID:201702273065186190
整理番号:17A0676946
麦芽と貯蔵中のオオムギのSOD活性の変化を観察した。【JST・京大機械翻訳】
Changes of superoxide dismutase activities in barley during the process of malting and storage
著者 (7件):
Meng Dejing
(Key Laboratory of Industrial Biotechnology Ministry of Education, Jiangnan University)
,
Fan Wei
(Tsingtao Brewing Co. Ltd.)
,
Lu Jian
(Key Laboratory of Industrial Biotechnology Ministry of Education, Jiangnan University)
,
Kong Weibao
(School of Biotechnology, Jiangnan University)
,
Dong Jianjun
(Tsingtao Brewing Co. Ltd.)
,
Lin Yan
(Tsingtao Brewing Co. Ltd.)
,
Shan Lianju
(Tsingtao Brewing Co. Ltd.)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
24
号:
3
ページ:
265-269
発行年:
2008年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)