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文献
J-GLOBAL ID:201702273151445773   整理番号:17A1477989

赤米および黒米中のフェノール類,トコール類,抗酸化活性と可溶性糖類組成の炊飯による変動

Variation of Phenolics, Tocols, Antioxidant Activities, and Soluble Sugar Compositions in Red and Black Rice (Oryza sativa L.) During Boiling
著者 (9件):
SHAO Yafang
(China National Rice Res. Inst., Hangzhou, CHN)
SHAO Yafang
(Rice Product Quality Supervision and Inspection Center, Ministry of Agriculture, Hangzhou, CHN)
FANG Changyun
(China National Rice Res. Inst., Hangzhou, CHN)
FANG Changyun
(Rice Product Quality Supervision and Inspection Center, Ministry of Agriculture, Hangzhou, CHN)
ZHANG Huali
(China National Rice Res. Inst., Hangzhou, CHN)
SHI Yuping
(Yangtze Univ., Wuhan, CHN)
HU Zhanqiang
(China National Rice Res. Inst., Hangzhou, CHN)
ZHU Zhiwei
(China National Rice Res. Inst., Hangzhou, CHN)
ZHU Zhiwei
(Rice Product Quality Supervision and Inspection Center, Ministry of Agriculture, Hangzhou, CHN)

資料名:
Cereal Chemistry  (Cereal Chemistry)

巻: 94  号:ページ: 811-819  発行年: 2017年09月 
JST資料番号: B0245A  ISSN: 0009-0352  CODEN: CECHAF  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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