文献
J-GLOBAL ID:201702273771545741
整理番号:17A0907994
殺菌,冷蔵レディー・ツー・イート料理から単離した4種のPaenibacillus属菌の特性化【Powered by NICT】
Characterization of four Paenibacillus species isolated from pasteurized, chilled ready-to-eat meals
著者 (3件):
Helmond Mariette
(Wageningen Food and Biobased Research, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
Nierop Groot Masja N.
(Wageningen Food and Biobased Research, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
van Bokhorst-van de Veen Hermien
(Wageningen Food and Biobased Research, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
252
ページ:
35-41
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)