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文献
J-GLOBAL ID:201702274234989055   整理番号:17A0312530

大腸菌O157:H7の不活性化における差異:反復高圧加工処理と低温貯蔵後の牛挽肉中のH7株【Powered by NICT】

Differences in inactivation of Escherichia coli O157:H7 strains in ground beef following repeated high pressure processing treatments and cold storage
著者 (3件):
Zhou Yijing
(Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)
Karwe Mukund V.
(Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)
Matthews Karl R.
(Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA)

資料名:
Food Microbiology  (Food Microbiology)

巻: 58  ページ: 7-12  発行年: 2016年09月 
JST資料番号: A0012B  ISSN: 0740-0020  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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