文献
J-GLOBAL ID:201702274357961637
整理番号:17A1343227
圧力センサに基づく生物工学的そしゃくシステムを用いた牛肉の柔らかさ検出法に関する研究【Powered by NICT】
Research on a beef tenderness detection method using a bionic mastication system based on a pressure sensor
著者 (6件):
Wang Xiaodan
(College of Food Science and Engineering, Jilin University, No. 5333, Xi’an Street, Changchun City, Jilin Province 130062, China. jxd@jlu.edu.cn)
,
Wang Hongmei
,
Cai Yingming
,
Jin Jiahui
,
Zhu Lingtao
,
Xu Liping
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
9
号:
32
ページ:
4695-4701
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)