文献
J-GLOBAL ID:201702275106477330
整理番号:17A0409290
小麦粉中のグルテンの低レベルの検出における蛍光分光法の可能性:予備的研究【Powered by NICT】
Potential of fluorescence spectroscopy in detection of low-levels of gluten in flour: A preliminary study
著者 (3件):
Ahmad M. Haseeb
(Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 23, 70599 Stuttgart, Germany)
,
Nache Marius
(Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 23, 70599 Stuttgart, Germany)
,
Hitzmann Bernd
(Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 23, 70599 Stuttgart, Germany)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
401-405
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)