文献
J-GLOBAL ID:201702275127080826
整理番号:17A0404825
新しい低温酵素系を用いた麦芽にしていないソルガムを用いた麦汁製造:ソルガム穀粒組成と微細構造の影響【Powered by NICT】
Mashing with unmalted sorghum using a novel low temperature enzyme system: Impacts of sorghum grain composition and microstructure
著者 (3件):
Holmes Calum P.
(International Centre for Brewing Science, The University of Nottingham, Sutton Bonington Campus, Loughborough, Leicestershire LE12 5RD, UK)
,
Casey John
(Diageo Global Beer Technical Centre, St. James’s Gate, Dublin 8, Ireland)
,
Cook David J.
(International Centre for Brewing Science, The University of Nottingham, Sutton Bonington Campus, Loughborough, Leicestershire LE12 5RD, UK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
324-334
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)