文献
J-GLOBAL ID:201702275478865833
整理番号:17A0660566
マウスにおける大腸炎と発癌の予防のために選択された抗炎症乳酸菌を用いた潜在的プロバイオティックヨーグルトの開発【Powered by NICT】
Development of a potential probiotic yoghurt using selected anti-inflammatory lactic acid bacteria for prevention of colitis and carcinogenesis in mice
著者 (3件):
del Carmen S.
(Centro de Referencia para lactobacilos (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucuman, Tucuman, Argentina)
,
de Moreno de LeBlanc A.
(Centro de Referencia para lactobacilos (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucuman, Tucuman, Argentina)
,
LeBlanc J.G.
(Centro de Referencia para lactobacilos (CERELA-CONICET), San Miguel de Tucuman, Tucuman, Argentina)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
121
号:
3
ページ:
821-830
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)