文献
J-GLOBAL ID:201702276038414786
整理番号:17A0703062
食餌誘発性肥満ラットにおけるLactobacillus plantarum DyとSaccharomyces cerevisiaeによる発酵オオムギ抽出物の抗肥満効果【Powered by NICT】
The anti-obesity effect of fermented barley extracts with Lactobacillus plantarum dy-1 and Saccharomyces cerevisiae in diet-induced obese rats
著者 (6件):
Zhang Jiayan
(School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China. ydong@mail.ujs.edu.cn)
,
Xiao Xiang
,
Dong Ying
,
Shi Lani
,
Xu Tian
,
Wu Fei
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
3
ページ:
1132-1143
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)