文献
J-GLOBAL ID:201702276099106370
整理番号:17A0935569
ミール中の唐辛子:食欲,感覚特異的欲求と幸福感に対する経口熱の影響【Powered by NICT】
Cayenne pepper in a meal: Effect of oral heat on feelings of appetite, sensory specific desires and well-being
著者 (4件):
Andersen B.V.
(Department of Food Science, Aarhus University, Kirstinebjergvej 10, DK-5792 Aarslev, Denmark)
,
Byrne D.V.
(Department of Food Science, Aarhus University, Kirstinebjergvej 10, DK-5792 Aarslev, Denmark)
,
Bredie W.L.P.
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
,
Moller P.
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, DK-1958 Frederiksberg, Denmark)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
60
ページ:
1-8
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)