文献
J-GLOBAL ID:201702276191364658
整理番号:17A0665404
銀コイ筋原線維蛋白質の物理化学的および機能的性質糖化によるグルコース及びマルトデキストリンの比較研究【Powered by NICT】
A comparative study of physicochemical and functional properties of silver carp myofibrillar protein glycated with glucose and maltodextrin
著者 (6件):
Liu Shulai
(Department of Food Science and Engineering, Ocean College, Zhejiang University of Technology, Hangzhou 310014, P. R. China. jhliu@zjut.edu.cn)
,
Zhao Peicheng
,
Zhang Jingjing
,
Xu Qiuhong
,
Ding Yuting
,
Liu Jianhua
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
2
ページ:
1008-1015
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)