文献
J-GLOBAL ID:201702276522445433
整理番号:17A0409361
Cheonggukjangにおけるセレウス菌を制御するためのCheonggukjang(韓国の伝統的な発酵大豆食品とその能力のためのスターターカルチャーとしてのBacillus subtilis SN7の評価【Powered by NICT】
Assessment of Bacillus subtilis SN7 as a starter culture for Cheonggukjang, a Korean traditional fermented soybean food, and its capability to control Bacillus cereus in Cheonggukjang
著者 (2件):
Lee Seul Gi
(Department of Food and Nutrition, Kimchi Research Center, Chosun University, 309 Pilmun-daero, Dong-gu, Gwangju 501-759, Republic of Korea)
,
Chang Hae Choon
(Department of Food and Nutrition, Kimchi Research Center, Chosun University, 309 Pilmun-daero, Dong-gu, Gwangju 501-759, Republic of Korea)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
946-953
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)