前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201702276814421398   整理番号:17A1385474

超高速液体クロマトグラフィー-エレクトロスプレイイオン化四重極時間飛行質量分析を用いたMortierella alpinaからのアラキドン酸単細胞油中のトリアシルグリセロール組成のプロファイリング【Powered by NICT】

Profiling of triacylglycerol composition in arachidonic acid single cell oil from Mortierella alpina by using ultra-performance liquid chromatography-electrospray ionization-quadrupole-time-of-flight mass spectrometry
著者 (7件):
Abed Sherif M.
(National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China)
Abed Sherif M.
(Food and dairy science and technology department, Faculty of Environmental Agricultural Science, El-Arish University, 43511 El-Arish, Egypt)
Zou Xiaoqiang
(National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China)
Ali Abdelmoneim H.
(National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China)
Ali Abdelmoneim H.
(Department of food science, Faculty of Agriculture, Zagazig University, 44511 Zagazig, Egypt)
Jin Qingzhe
(National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China)
Wang Xingguo
(National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China)

資料名:
Journal of Food Composition and Analysis  (Journal of Food Composition and Analysis)

巻: 62  ページ: 245-253  発行年: 2017年 
JST資料番号: T0477A  ISSN: 0889-1575  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。