文献
J-GLOBAL ID:201702276932325000
整理番号:17A1166281
リンゴ搾りかすを含むポリマブレンドの単軸スクリュー押出中のシステムパラメータに及ぼす加工条件の影響【Powered by NICT】
Effects of processing conditions on the system parameters during single screw extrusion of blend containing apple pomace
著者 (2件):
Singha Poonam
(Department of Agricultural & Biosystems Engineering, South Dakota State University, Brookings, South Dakota, 57007, USA)
,
Muthukumarappan Kasiviswanathan
(Department of Agricultural & Biosystems Engineering, South Dakota State University, Brookings, South Dakota, 57007, USA)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
40
号:
4
ページ:
ROMBUNNO.12513
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)