文献
J-GLOBAL ID:201702277040762627
整理番号:17A0598482
サーファクタント及び非加水分解蛋白質添加と前処理サトウキビバガスの酵素的加水分解に及ぼすそれらの影響
Addition of Surfactants and Non-Hydrolytic Proteins and Their Influence on Enzymatic Hydrolysis of Pretreated Sugarcane Bagasse
著者 (5件):
ARIAS Johanna Mendez
(Federal Univ. Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
,
DE OLIVEIRA MORAES Anelize
(Fluminense Federal Univ., Rio de Janeiro, BRA)
,
MODESTO Luiz Felipe Amarante
(Federal Univ. Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
,
DE CASTRO Aline Machado
(PETROBRAS, Rio de Janeiro, BRA)
,
PEREIRA Nei, Jr.
(Federal Univ. Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, BRA)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology)
巻:
181
号:
2
ページ:
593-603
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)