文献
J-GLOBAL ID:201702277066207509
整理番号:17A0405070
未去勢雄脂肪を用いて製造した減塩発酵ソーセージの物理化学的及び官能的特性を改善するための戦略としての酵母接種【Powered by NICT】
Yeast inoculation as a strategy to improve the physico-chemical and sensory properties of reduced salt fermented sausages produced with entire male fat
著者 (5件):
Corral Sara
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino 7, 46980 Paterna, Valencia, Spain)
,
Belloch Carmela
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino 7, 46980 Paterna, Valencia, Spain)
,
Lopez-Diez Jose Javier
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino 7, 46980 Paterna, Valencia, Spain)
,
Salvador Ana
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino 7, 46980 Paterna, Valencia, Spain)
,
Flores Monica
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA-CSIC), Avda. Agustin Escardino 7, 46980 Paterna, Valencia, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
123
ページ:
1-7
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)