文献
J-GLOBAL ID:201702277091915518
整理番号:17A0832152
モノリスクロマトグラフィー-ポストカラムID-ICP-MS及びQ-TOF-MSを用いたカカオ浸出液中のニッケルのスペシエーション【Powered by NICT】
Nickel speciation in cocoa infusions using monolithic chromatography - Post-column ID-ICP-MS and Q-TOF-MS
著者 (5件):
Peeters Kelly
(Department of Environmental Sciences, Jozef Stefan Institute, Jamova 39, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Zuliani Tea
(Department of Environmental Sciences, Jozef Stefan Institute, Jamova 39, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Zigon Dusan
(Department of Environmental Sciences, Jozef Stefan Institute, Jamova 39, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Milacic Radmila
(Department of Environmental Sciences, Jozef Stefan Institute, Jamova 39, 1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Scancar Janez
(Department of Environmental Sciences, Jozef Stefan Institute, Jamova 39, 1000 Ljubljana, Slovenia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
230
ページ:
327-335
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)