文献
J-GLOBAL ID:201702277238969138
整理番号:17A0508613
製塩苦汁へのCO2マイクロバブルの導入によるドロマイトの反応晶析
Reactive Crystallization of Dolomite by CO2 Microbubble Injection into Concentrated Brine
著者 (10件):
TSUCHIYA Yuko
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
WADA Yoshinari
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
WADA Yoshinari
(Chiba Inst. of Technol., Chiba, JPN)
,
MASAOKA Koji
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
MASAOKA Koji
(Salt Ind. Center of Japan, Kanagawa, JPN)
,
SATO Toshiyuki
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
OKADA Masaki
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
HIAKI Toshihiko
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
ONOE Kaoru
(Chiba Inst. of Technol., Chiba, JPN)
,
MATSUMOTO Masakazu
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
資料名:
日本海水学会誌
(Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan)
巻:
71
号:
2
ページ:
103-109
発行年:
2017年04月01日
JST資料番号:
F0235A
ISSN:
0369-4550
CODEN:
NKAGBU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)