文献
J-GLOBAL ID:201702277536071953
整理番号:17A1003860
アメリカにおける食品類に一般に添加する7種類の乳化剤の安全性評価のための食事暴露および安全性の意味
Dietary exposures for the safety assessment of seven emulsifiers commonly added to foods in the United States and implications for safety
著者 (5件):
SHAH Romina
(Food and Drug Administration (USFDA), MD, USA)
,
KOLANOS Renata
(Food and Drug Administration (USFDA), MD, USA)
,
DINOVI Michael J.
(Food and Drug Administration (USFDA), MD, USA)
,
MATTIA Antonia
(Food and Drug Administration (USFDA), MD, USA)
,
KANEKO Kotaro J.
(Food and Drug Administration (USFDA), MD, USA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
6
ページ:
905-917
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)