文献
J-GLOBAL ID:201702277563123382
整理番号:17A0502478
健康なインド人被験者において,食後グルコースおよびインスリン反応低減のための平パン用ミックス粉への繊維添加の有効性
Efficacy of fibre additions to flatbread flour mixes for reducing post-meal glucose and insulin responses in healthy Indian subjects
著者 (6件):
BOERS Hanny M.
(Unilever Discover R&D Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
,
MACAULAY Katrina
(Unilever Discover R&D Colworth, Sharnbrook, GBR)
,
MURRAY Peter
(Unilever Discover R&D Colworth, Sharnbrook, GBR)
,
DOBRIYAL Rajendra
(Unilever Clinicals R&D Bangalore, Bangalore, IND)
,
MELA David J.
(Unilever Discover R&D Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
,
SPREEUWENBERG Maria A. M.
(Unilever Discover R&D Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
117
号:
3
ページ:
386-394
発行年:
2017年02月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)