文献
J-GLOBAL ID:201702278005711890
整理番号:17A0910439
事例研究としてのキプロス島を用いたライフサイクルアセスメントによる固有および導入されたブドウ品種のカーボンフットプリントの決定【Powered by NICT】
Determining the carbon footprint of indigenous and introduced grape varieties through Life Cycle Assessment using the island of Cyprus as a case study
著者 (4件):
Litskas Vassilis D.
(Cyprus University of Technology, Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Arch. Kyprianos 30, Limassol, 3036, Cyprus)
,
Irakleous Theodoros
(Cyprus University of Technology, Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Arch. Kyprianos 30, Limassol, 3036, Cyprus)
,
Tzortzakis Nikolaos
(Cyprus University of Technology, Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Arch. Kyprianos 30, Limassol, 3036, Cyprus)
,
Stavrinides Menelaos C.
(Cyprus University of Technology, Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Arch. Kyprianos 30, Limassol, 3036, Cyprus)
資料名:
Journal of Cleaner Production
(Journal of Cleaner Production)
巻:
156
ページ:
418-425
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0750A
ISSN:
0959-6526
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)