文献
J-GLOBAL ID:201702278100078501
整理番号:17A0322059
亜麻仁蛋白質と亜麻仁ゴム複合体コアセルベートにおける亜麻仁油のマイクロカプセル化【Powered by NICT】
Microencapsulation of flaxseed oil in flaxseed protein and flaxseed gum complex coacervates
著者 (5件):
Kaushik Pratibha
(Faculty of Science and Technology, Federation University Australia, Mount Helen, VIC 3353, Australia)
,
Dowling Kim
(Faculty of Science and Technology, Federation University Australia, Mount Helen, VIC 3353, Australia)
,
McKnight Stafford
(Faculty of Science and Technology, Federation University Australia, Mount Helen, VIC 3353, Australia)
,
Barrow Colin.J.
(Centre for Chemistry and Biotechnology, Deakin University, Geelong, VIC 3217, Australia)
,
Adhikari Benu
(School of Applied Science, RMIT, Melbourne, VIC 3083, Australia)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
86
ページ:
1-8
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)