文献
J-GLOBAL ID:201702278398961244
整理番号:17A0149941
脂肪酸バイオアベイラビリティの深い理解及び調理と脂質クラスに及ぼすその依存:ゴウシュウマダイ(Sparus aurata)の事例研究
Towards a deeper understanding of fatty acid bioaccessibility and its dependence on culinary treatment and lipid class: a case study of gilthead seabream (Sparus aurata)
著者 (10件):
COSTA Sara
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
AFONSO Claudia
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
AFONSO Claudia
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
CARDOSO Carlos
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
CARDOSO Carlos
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
OLIVEIRA Rui
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
ALVES Francisca
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
NUNES Maria L.
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
BANDARRA Narcisa M.
(Portuguese Inst. Sea and Atmosphere, Lisbon, PRT)
,
BANDARRA Narcisa M.
(Univ. Porto, Porto, PRT)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
116
号:
10
ページ:
1816-1823
発行年:
2016年11月28日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)