文献
J-GLOBAL ID:201702278477559128
整理番号:17A0751260
ガスクロマトグラフィーと組み合わせた超音波細胞粉砕機抽出を用いた水産食品中のドコサヘキサエン酸とエイコサペンタエン酸の同時定量【Powered by NICT】
Simultaneous determination of docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid in common seafood using ultrasonic cell crusher extraction combined with gas chromatography
著者 (5件):
Zhao Juanjuan
(School of Pharmaceutical Sciences, Binzhou Medical University, Yantai, P. R. China)
,
Ren Yan
(School of Pharmaceutical Sciences, Binzhou Medical University, Yantai, P. R. China)
,
Yu Chen
(School of Pharmaceutical Sciences, Binzhou Medical University, Yantai, P. R. China)
,
Chen Xiangming
(School of Pharmaceutical Sciences, Binzhou Medical University, Yantai, P. R. China)
,
Shi Yanan
(School of Pharmaceutical Sciences, Binzhou Medical University, Yantai, P. R. China)
資料名:
Journal of Separation Science
(Journal of Separation Science)
巻:
40
号:
3
ページ:
697-701
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0139B
ISSN:
1615-9306
CODEN:
JSSCCJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)