文献
J-GLOBAL ID:201702278535592445
整理番号:17A0663880
4マメ科種由来の蛋白質の物理化学的特性化,抗酸化及び抗腫瘍活性
Physicochemical characterization, antioxidant and anticancer activities of proteins from four legume species
著者 (4件):
CHEN Zhongqin
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
WANG Jingya
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
LIU Wei
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
,
CHEN Haixia
(Tianjin Univ., Tianjin, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
4
ページ:
964-972
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)