文献
J-GLOBAL ID:201702278799689450
整理番号:17A0411085
食品グレードのtrans-シンナムアルデヒドの超音波nanoemulsification:抗菌活性の機構の1,8 シネオールと研究【Powered by NICT】
Ultrasonic nanoemulsification of food grade trans-cinnamaldehyde: 1,8-Cineol and investigation of the mechanism of antibacterial activity
著者 (3件):
Moghimi Roya
(Department of Phytochemistry & Chemical Engineering, Medicinal Plants and Drugs Research Institute, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran)
,
Aliahmadi Atousa
(Department of Biology, Medicinal Plants and Drugs Research Institute, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran)
,
Rafati Hasan
(Department of Phytochemistry & Chemical Engineering, Medicinal Plants and Drugs Research Institute, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran)
資料名:
Ultrasonics Sonochemistry
(Ultrasonics Sonochemistry)
巻:
35
号:
PA
ページ:
415-421
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0716A
ISSN:
1350-4177
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)