文献
J-GLOBAL ID:201702278804156728
整理番号:17A0748217
アセチル化によるイネのRS4の生産:物理化学的,熱的,及び構造的特性化【Powered by NICT】
Production of RS4 from rice by acetylation: Physico-chemical, thermal, and structural characterization
著者 (4件):
Ashwar Bilal Ahmad
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar, India)
,
Gani Adil
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar, India)
,
Shah Asima
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar, India)
,
Masoodi Farooq Ahmad
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar, India)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
1-2
ページ:
ROMBUNNO.201600052
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)