文献
J-GLOBAL ID:201702278846764411
整理番号:17A0318328
水銀貫入ポロシメトリー,窒素吸着と水蒸気脱着法を用いた米粗挽穀物押出物の細孔構造の特性化【Powered by NICT】
Characterization of pore structure of rice grits extrudates using mercury intrusion porosimetry, nitrogen adsorption and water vapour desorption methods
著者 (4件):
Sujka M.
(Department of Analysis and Evaluation of Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704, Lublin, Poland)
,
Sokolowska Z.
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290, Lublin, Poland)
,
Hajnos M.
(Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290, Lublin, Poland)
,
Wlodarczyk-Stasiak M.
(Department of Analysis and Evaluation of Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704, Lublin, Poland)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
190
ページ:
147-153
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)