文献
J-GLOBAL ID:201702278920008794
整理番号:17A0625858
shalgamから単離された乳酸菌のアミノ酸デカルボキシラーゼ活性と生体アミン生成能
Amino acid decarboxylase activities and biogenic amine formation abilities of lactic acid bacteria isolated from shalgam
著者 (4件):
METE Aysun
(Corum Food Control Lab. Directorate, Ministry of Food Agriculture and Livestock, Corum, TUR)
,
COSANSU Serap
(Sakarya Univ., Sakarya, TUR)
,
DEMIRKOL Omca
(Sakarya Univ., Sakarya, TUR)
,
AYHAN Kamuran
(Ankara Univ., Ankara, TUR)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
1-4
ページ:
171-178
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)