文献
J-GLOBAL ID:201702279105515171
整理番号:17A0318850
ナノセルロース粒子により安定化されたエマルションの調製と抗菌活性【Powered by NICT】
On the preparation and antibacterial activity of emulsions stabilized with nanocellulose particles
著者 (5件):
Mikulcova Veronika
(Department of Fat, Surfactant and Cosmetics Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nam. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic)
,
Bordes Romain
(Chalmers University of Technology, Department of Chemical and Biological Engineering, SE-412 96 Goteborg, Sweden)
,
Bordes Romain
(Vinn Excellence Center SuMo Biomaterials, Chalmers University of Technology, 412 96 Goteborg, Sweden)
,
Kasparkova Vera
(Department of Fat, Surfactant and Cosmetics Technology, Faculty of Technology, Tomas Bata University in Zlin, nam. T. G. Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic)
,
Kasparkova Vera
(Centre of Polymer Systems, Tomas Bata University in Zlin, nam. T.G.Masaryka 5555, 760 01 Zlin, Czech Republic)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
61
ページ:
780-792
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)