文献
J-GLOBAL ID:201702279276793585
整理番号:17A0404900
デンマークで生育したトウガラシ中のカプサイシノイドの含有量【Powered by NICT】
Contents of capsaicinoids in chillies grown in Denmark
著者 (2件):
Duelund Lars
(MEMPHYS-Center for Biomembrane Physics, Taste for Life-Danish Center for Taste, Department of Physics, Chemistry and Pharmacy, University of Southern Denmark, Odense, Denmark)
,
Mouritsen Ole G.
(MEMPHYS-Center for Biomembrane Physics, Taste for Life-Danish Center for Taste, Department of Physics, Chemistry and Pharmacy, University of Southern Denmark, Odense, Denmark)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
913-918
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)