文献
J-GLOBAL ID:201702279280505128
整理番号:17A0474310
食品hydrofluidizationシステムを研究するための個別要素法と離散相モデルと結合した計算流体力学【Powered by NICT】
Computational fluid dynamics combined with discrete element method and discrete phase model for studying a food hydrofluidization system
著者 (3件):
Orona Jesica D.
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral-CONICET, Gueemes 3450, S3000GLN Santa Fe, Argentina)
,
Zorrilla Susana E.
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral-CONICET, Gueemes 3450, S3000GLN Santa Fe, Argentina)
,
Peralta Juan M.
(Instituto de Desarrollo Tecnologico para la Industria Quimica (INTEC), Universidad Nacional del Litoral-CONICET, Gueemes 3450, S3000GLN Santa Fe, Argentina)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
102
ページ:
278-288
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)