文献
J-GLOBAL ID:201702279368374836
整理番号:17A0364063
異なるストレス条件にさらされたCronobacter spp.株の単一細胞ラグ時間の決定:検出への影響【Powered by NICT】
Determination of single cell lag times of Cronobacter spp. strains exposed to different stress conditions: Impact on detection
著者 (5件):
Margot H.
(Institute for Food Safety and Hygiene, Vetsuisse Faculty University of Zurich, CH -8057 Zurich, Switzerland)
,
Zwietering M.H.
(Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
Joosten H.
(European Chair in Food Safety Microbiology, Wageningen University, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
Joosten H.
(Imdea Food Institute, E-28049, Madrid, Spain)
,
Stephan R.
(Institute for Food Safety and Hygiene, Vetsuisse Faculty University of Zurich, CH -8057 Zurich, Switzerland)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
236
ページ:
161-166
発行年:
2016年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)