文献
J-GLOBAL ID:201702279423201103
整理番号:17A0995339
酸化ストレスと神経変性を減少させることを目的とした食品と食品添加剤の抗酸化能の評価の化学的規則【Powered by NICT】
Chemical rules on the assessment of antioxidant potential in food and food additives aimed at reducing oxidative stress and neurodegeneration
著者 (4件):
Franco Rafael
(CIBERNED, Centro de Investigacion Biomedica en Red sobre Enfermedades Neurodegenerativas, Instituto de Salud Carlos III, Madrid, Spain)
,
Franco Rafael
(Institute of Biomedicine of the University of Barcelona (IBUB), Barcelona, Spain)
,
Franco Rafael
(Molecular Neurobiology Laboratory, Department of Biochemistry and Molecular Biomedicine, Faculty of Biology, University of Barcelona, Barcelona, Spain)
,
Martinez-Pinilla Eva
(Instituto de Neurociencias del Principado de Asturias (INEUROPA), Departamento de Morfologia y Biologia Celular, Facultad de Medicina, Universidad de Oviedo, Asturias, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
235
ページ:
318-323
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)