文献
J-GLOBAL ID:201702279449215612
整理番号:17A0833287
カゼイン-ホエイ蛋白質相互作用と脱脂乳濃縮物の粘度に及ぼす乳予熱条件の影響【Powered by NICT】
Influence of milk pre-heating conditions on casein-whey protein interactions and skim milk concentrate viscosity
著者 (5件):
Sutariya Suresh G.
(Dairy Science Department, South Dakota State University, Brookings, SD, USA)
,
Huppertz Thom
(Dairy Science Department, South Dakota State University, Brookings, SD, USA)
,
Huppertz Thom
(NIZO Food Research, P.O. Box 20, 6710 BA, Ede, The Netherlands)
,
Patel Hasmukh A.
(Dairy Science Department, South Dakota State University, Brookings, SD, USA)
,
Patel Hasmukh A.
(Dairy Foods Research and Development, Land O’Lakes, Inc., Arden Hills, MN, USA)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
69
ページ:
19-22
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)