文献
J-GLOBAL ID:201702279542664997
整理番号:17A0241481
可変弾性を有する模倣舌を用いた食品テクスチャ検出【Powered by NICT】
Food texture sensing by using an imitation tongue with variable elasticity
著者 (6件):
Shibata Akihide
(Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, 565-0871, Japan)
,
Ikegami Akira
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, 561-8588, Japan)
,
Nakao Satomi
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, 561-8588, Japan)
,
Ishihara Sayaka
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, 561-8588, Japan)
,
Nakauma Makoto
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., 1-1-11 Sanwa-cho, Toyonaka, 561-8588, Japan)
,
Higashimori Mitsuru
(Graduate School of Engineering, Osaka University, 2-1 Yamadaoka, Suita, 565-0871, Japan)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2016
号:
SII
ページ:
421-427
発行年:
2016年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)