文献
J-GLOBAL ID:201702280079481354
整理番号:17A0252462
ハイスループットラマン化学画像化技法を用いた粉乳中偽和物の検出及び定量
Detection and quantification of adulterants in milk powder using a high-throughput Raman chemical imaging technique
著者 (7件):
QIN Jianwei
(ARS, USDA, MD, USA)
,
KIM Moon S.
(ARS, USDA, MD, USA)
,
CHAO Kuanglin
(ARS, USDA, MD, USA)
,
DHAKAL Sagar
(ARS, USDA, MD, USA)
,
LEE Hoonsoo
(ARS, USDA, MD, USA)
,
CHO Byoung-Kwan
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
,
MO Changyeun
(Rural Dev. Administration, Jeonju-si, KOR)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
2
ページ:
152-161
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)