文献
J-GLOBAL ID:201702280092773522
整理番号:17A0663792
ウィスターラットにおける高カロリー食餌誘発性高血糖と酸化ストレスおよび腎機能低下への発酵スペインイワシ蛋白質加水分解物の有益作用
Beneficial effects of fermented sardinelle protein hydrolysates on hypercaloric diet induced hyperglycemia, oxidative stress and deterioration of kidney function in wistar rats
著者 (12件):
JEMIL Ines
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
NASRI Rim
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
ABDELHEDI Ola
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
ARISTOY Maria-Concepcion
(CSIC, Valencia, ESP)
,
BEN SLAMA-BEN SALEM Rabeb
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
KALLEL Choumous
(Habib Bourguiba Hospital, Sfax, TUN)
,
MARREKCHI Rim
(CHU Hedi Chaker, Sfax, TUN)
,
JAMOUSSI Kamel
(CHU Hedi Chaker, Sfax, TUN)
,
ELFEKI Abdelfattah
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
HAJJI Mohamed
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
TOLDRA Fidel
(CSIC, Valencia, ESP)
,
NASRI Moncef
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
2
ページ:
313-325
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)