文献
J-GLOBAL ID:201702280327558640
整理番号:17A1234934
乳の官能的,物理化学的及び微生物学的特性に及ぼすオメガ-3脂肪酸,フィトステロール類及び可溶性繊維による牛乳の強化の影響【Powered by NICT】
Effect of fortification of milk with omega-3 fatty acids, phytosterols and soluble fibre on the sensory, physicochemical and microbiological properties of milk
著者 (3件):
Nagarajappa Veena
(Dairy Chemistry Department, National Dairy Research Institute, Southern Regional Station, Bengaluru, India)
,
Nagarajappa Veena
(Dairy Chemistry Department, College of Dairy Science and Technology, GADVASU, Ludhiana, India)
,
Battula Surendra Nath
(Dairy Chemistry Department, National Dairy Research Institute, Southern Regional Station, Bengaluru, India)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
12
ページ:
4160-4168
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)