文献
J-GLOBAL ID:201702280469870838
整理番号:17A0372897
油中水エマルション-鍵となる要因と視覚認知における混濁度【Powered by NICT】
Turbidity in oil-in-water-emulsions - Key factors and visual perception
著者 (2件):
Linke C.
(Technische Universitaet Berlin, Department of Food Technology and Food Material Science, Konigin Luise Strasse 22, 14195 Berlin, Germany)
,
Drusch S.
(Technische Universitaet Berlin, Department of Food Technology and Food Material Science, Konigin Luise Strasse 22, 14195 Berlin, Germany)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
202-210
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)