文献
J-GLOBAL ID:201702281407215312
整理番号:17A1098044
ジャガイモの異なる位置における結合熱風とマイクロ波加熱を用いた熱効果の解析【Powered by NICT】
Analysis of thermal effect using Coupled Hot-air and Microwave heating at different position of potato
著者 (4件):
Pu Guangyi
(School of Mechanical Engineering, Jiangnan University, Wuxi 214122, China)
,
Song Guanglei
(School of Mechanical Technology, Wuxi Institute of Technology, Wuxi 214121, China)
,
Song ChunFang
(Jiangsu Key Laboratory of Advanced Food Manufacturing Equipment and Technology, Wuxi 214122, China)
,
Wang Jun
(Jiangsu Key Laboratory of Advanced Food Manufacturing Equipment and Technology, Wuxi 214122, China)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
41
ページ:
244-250
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)