前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201702282108201204   整理番号:17A1424855

広東語ベーコンの蛋白質分解,抗酸化活性および官能的品質に及ぼすFlavorzymeの影響【Powered by NICT】

Effect of Flavourzyme on proteolysis, antioxidant activity and sensory qualities of Cantonese bacon
著者 (8件):
Zhang Siyu
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Zhang Chaoyang
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Qiao Yan
(College of Life Science, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Xing Lujuan
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Kang Dacheng
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Khan Iftikhar Ali
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Huang Ming
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)
Zhou Guanghong
(Nanjing Innovation Center of Meat Products Processing, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, and College of Food Science and Technology, Nanjing Agriculture University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 237  ページ: 779-785  発行年: 2017年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。