文献
J-GLOBAL ID:201702282116967088
整理番号:17A0748053
食品品質を向上させるための手段としてのカーボンフットプリント:ワイン,オリーブ油と穀物部門の概観【Powered by NICT】
Carbon footprint as an instrument for enhancing food quality: overview of the wine, olive oil and cereals sectors
著者 (4件):
Pattara Claudio
(Department of Economic Studies, University G. d’Annunzio of Chieti-Pescara, Viale Pindaro, 42-65127 Pescara, Italy)
,
Russo Carlo
(Department of Economics, University of Foggia, Via Caggese, 1-71121 Foggia, Italy)
,
Antrodicchia Vittoria
(Department of Economic Studies, University G. d’Annunzio of Chieti-Pescara, Viale Pindaro, 42-65127 Pescara, Italy)
,
Cichelli Angelo
(Department of Economic Studies, University G. d’Annunzio of Chieti-Pescara, Viale Pindaro, 42-65127 Pescara, Italy)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
2
ページ:
396-410
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)