文献
J-GLOBAL ID:201702282304529445
整理番号:17A0404798
可視-近赤外センサシステムとケモメトリックスによるりんご酒発酵プロセスモニタリング【Powered by NICT】
Cider fermentation process monitoring by Vis-NIR sensor system and chemometrics
著者 (7件):
Villar Alberto
(Surface Chemistry Unit, IK4-Tekniker, Inaki Goenaga 5, 20600 Eibar, Spain)
,
Vadillo Julen
(Surface Chemistry Unit, IK4-Tekniker, Inaki Goenaga 5, 20600 Eibar, Spain)
,
Santos Jose I.
(SGIKER-UPV, University of the Basque Country, Tolosa Hiribidea 7, 20018 Donosti, Spain)
,
Gorritxategi Eneko
(Atten2 Advanced Monitoring Technologies, Inaki Goenaga 5, 20600 Eibar, Spain)
,
Mabe Jon
(Electronics and Comms. Unit, IK4-Tekniker, Inaki Goenaga 5, 20600 Eibar, Spain)
,
Arnaiz Aitor
(Intelligent Information Systems Unit, IK4-Tekniker, Inaki Goenaga 5, 20600 Eibar, Spain)
,
Fernandez Luis A.
(Department of Analytical Chemistry, University of the Basque Country, 48080 Bilbao, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
100-106
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)