文献
J-GLOBAL ID:201702282332904941
整理番号:17A1436432
乳蛋白質を強化したヨーグルトのテクスチャ特性の改善【Powered by NICT】
Improving the Textural Properties of Yogurt Fortified with Milk Proteins
著者 (2件):
Delikanli Berrak
(Uludag University, Department of Food Engineering, 16059, Gorukle, Bursa, Turkey)
,
Ozcan Tulay
(Uludag University, Department of Food Engineering, 16059, Gorukle, Bursa, Turkey)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
5
ページ:
ROMBUNNO.13101
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)