文献
J-GLOBAL ID:201702282660190271
整理番号:17A0451365
超音波支援第四アンモニウム水酸化物による前処理を応用したコムギワラの増強糖化【Powered by NICT】
Enhanced saccharification of wheat straw with the application of ultrasonic-assisted quaternary ammonium hydroxide pretreatment
著者 (3件):
Zhong Chao
(College of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Nanjing Tech University, Nanjing 211800, PR China)
,
Jia Honghua
(College of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Nanjing Tech University, Nanjing 211800, PR China)
,
Wei Ping
(College of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Nanjing Tech University, Nanjing 211800, PR China)
資料名:
Process Biochemistry
(Process Biochemistry)
巻:
53
ページ:
180-187
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0250B
ISSN:
1359-5113
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)