文献
J-GLOBAL ID:201702283038011597
整理番号:17A0703112
リポソームに対するラクトフェリンとBSAのlayer-by-layer集合に基づくハイブリッドナノ粒子の物理化学的安定性およびin vitro消化性【Powered by NICT】
Physical-chemical stability and in vitro digestibility of hybrid nanoparticles based on the layer-by-layer assembly of lactoferrin and BSA on liposomes
著者 (8件):
Liu Weilin
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, 330047, Jiangxi, P.R. China. liuchengmei@aliyun.com lwl512@zjgsu.edu.cn)
,
Kong Youyu
,
Tu Piaohan
,
Lu Junmeng
,
Liu Chengmei
,
Liu Wei
,
Han Jianzhong
,
Liu Jianhua
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
4
ページ:
1688-1697
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)