文献
J-GLOBAL ID:201702283240288264
整理番号:17A0410469
カロチノイド含量,色及びin vitro抗酸化能に基づくオレンジ品種の広い選択の多変量分析【Powered by NICT】
Multivariate analyses of a wide selection of orange varieties based on carotenoid contents, color and in vitro antioxidant capacity
著者 (5件):
Stinco Carla M.
(Food Color & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Seville, Spain)
,
Escudero-Gilete Maria Luisa
(Food Color & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Seville, Spain)
,
Heredia Francisco J.
(Food Color & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Seville, Spain)
,
Vicario Isabel M.
(Food Color & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Seville, Spain)
,
Melendez-Martinez Antonio J.
(Food Color & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, 41012 Seville, Spain)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
90
ページ:
194-204
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)